انتخابات ايران
انتخاب حق هر ايراني است 
ایمیل مدیریت
نویسنده وبلاگ

ايران اقتدار مردمي خود را به رخ كشيد

انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي در روز گذشته بازتاب گسترده اي در رسانه هاي دنيا به همراه داشت.
از همان دقايق اوليه آغاز انتخابات، شبكه هاي تلويزيوني منطقه خاورميانه، آسياي ميانه، جنوب و جنوب شرق آسيا، اروپا، آفريقا، آمريكاي شمالي، مركزي و جنوبي و اقيانوسيه به زبان هاي عربي، انگليسي، فرانسوي، اسپانيايي، آلماني، روسي، تركي، چيني و ژاپني انتخابات مجلس شوراي اسلامي كشورمان را بازتاب دادند.
خبرگزاري فرانسه در گزارشي از تهران درباره انتخابات مجلس ايران خاطرنشان كرد كه مردم اين كشور در بحبوحه فشارهاي غربي ها به پاي صندوق هاي راي رفتند. همچنين اين خبرگزاري، انتخابات مجلس را پاسخي به اتهامات غرب درباره دموكراسي در ايران دانست.
در همين حال، لس آنجلس تايمز طي گزارشي با اشاره به انتخابات روز گذشته در كشورمان اذعان كرد كه قدرت نمايي هاي برخي كشورها و تشديد تحريم ها عليه ايران شور ميهن پرستانه اي را در ميان مردم اين كشور به راه انداخته است.


ادامه مطلب

[ یک شنبه 14 اسفند 1390  ] [ 10:56 AM ] [ ابوالحسن عسکری ]
نظرات 0

 وقتي سخن از اخلاق انتخاباتي به ميان مي آيد، نخستين چيزي كه به ذهن مي آيد، مراعات عفت عمومي، حرمت و حيثيت افراد و مراعات آبروي اشخاص است.
از آن جايي كه رويه انتخابات اسلامي، مبتني بر حضور شايستگان در مسئوليت مناسب و جايگاه در خور است، بنابراين، هر كسي مي بايست به بيان توانايي ها و شايستگي هاي خود اشاره كند و اجازه دهد تا انتخاب كنندگان با توجه به اين صلاحيت ها و شايستگي ها به گزينش دست زنند. هر چند كه تعريف از خود امري پسنديده نيست، ولي بيان توانمندي ها و شايستگي ها براي قرار گرفتن در مسئوليت، امري لازم و پسنديده است؛ زيرا در جامعه اسلامي هر شهروندي مسئوليت دارد تا در بهترين و شايسته ترين جايگاه قرار گيرد و مسئوليت خود را در قبال جامعه به انجام برساند.
مشاركت فعال در عرصه هاي مختلف جامعه، خود نوعي عمل به معروف و از مصاديق امر به معروف و نهي از منكر است. اين مشاركت، از انتخاب كردن تا انتخاب شدن را شامل مي شود. همان گونه كه اميرمومنان علي(ع) مي فرمايد كه حضور ايشان در رهبري، به سبب تعهدي است كه خداوند از عالمان و دانشمندان گرفته است و مي بايست در اين عرصه حضور فعال داشته باشد، همچنين هر كسي ديگر در هر مسئوليتي كه احساس مي كند توانايي و شايستگي آن را دارد، مي بايست حضور يابد و مسئوليت و نقش اجتماعي خود را به درستي انجام دهد.


ادامه مطلب

[ یک شنبه 14 اسفند 1390  ] [ 10:54 AM ] [ ابوالحسن عسکری ]
نظرات 0

 

پاسخ های صریح رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) به پرسش های انتخاباتی

 

 

مقدمه
 
جایگاه مجلس شورای اسلامی، چه از حیث ضرورت حضور مردم در تعیین سرنوشت خود ـ که یکی از ارکان نظام مردم سالاری دینی است ـ و چه از جهت نقش و اثر آن در تعیین جهت گیری های مدیریتی و اجرایی کشور، نقشی بی بدلیل و برجسته است.

مضامینی نظیر «مجلس در رأس امور است» و «مجلس تجلی گاه عزت اسلامی و ملی ما است» که بارها در کلام نورانی امام راحل عظیم الشأن (قدس سره الشریف) و رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) به انحاء گوناگون تاکید شده، نشان از ویژگی کم نظیر آن دارد.

بدیهی است «انتخابات مجلس» یعنی عرصه ای که در آن سکّان اداره این نهاد رفیع به دست افراد خدّوم و صالح یا خدایی ناکرده ضعیف و ناکارآمد سپرده می شود، از اهمیّت خاصی برخوردار خواهد بود.

در این ایام که ملت در تکاپوی خلق حماسه ای دیگر در سلسلة الذهب تاریخ انقلاب اند، گاه ابهامات و شبهاتی مطرح می شود که گرچه در عظم راسخ و پولادین ملت اثری نخواهد داشت، لیکن ممکن است فضا را غبار آلود و تشخیص حقیقت را بر طیفی از مردم سخت کند؛ در این فضا بر خواص جامعه لازم است که با شناخت این شبهات، مطالعه در مبانی و ارائه پاسخهایی مستحکم آن، به روشنگری در این باب پرداخته و مسیر روشنی فرا راه مردم عزیزمان بگشایند.

در این راستا، سوالات و شبهات مطرح جمع آوری و سعی شد از کلمات گهربار رهبر فرزانه انقلاب (ادام الله ظله) برای آنها پاسخ یابی شود. این مجموعه پرسش و پاسخ مستقیم از محضر آن رهبر فرزانه نیست؛ بلکه سعی شده در قالب مصاحبه‏ی غیابی، دریافت پاسخ سوالات رایج از بیانات معظم له، تسهیل گردد.

امید که در این انتخابات که دل دوستان انقلاب و چشم ناپاک دشمنان بر آنم دوخته شده، قدمی کوچک در راه تحقق هدف «حضور حداکثری مردم» در صحنه برداشته باشیم.




ادامه مطلب

[ یک شنبه 14 اسفند 1390  ] [ 10:49 AM ] [ ابوالحسن عسکری ]
نظرات 0

مصطفی محمدنجار میزان مشارکت مردم در انتخابات مجلس نهم را فوق تصور خواند.

انتخاباتوزیر كشور در ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه حضور مردم در انتخابات نهمین دوره مجلس فراتر از تصور بود، گفت: دشمنان برای دلسرد کردن مردم و سرد کردن تنور انتخابات خیلی سرمایه گذاری کردند اما مردم با حضورشان در انتخابات دشمنان را مأیوس کردند.

 گزیده سخنان وی از این قرار است:

 برآوردهای اولیه حاکی از این است که مشارکت در سطح کشور تا الان 64.2 درصد است که این عدد فوق تصور است. برای اینکه این عدد را استخراج کنیم یک مقدار زمان برد، چرا که حساسیت داشتیم تا میزان مشارکت را یک مقدار دقیق اعلام کنیم اما خوب ممکن است، با تداوم شمارش آراء مختصری پایین تر یا بالاتر باشد.

 از 46 هزار و 924 شعبه اخذ رأی در کشور کار شمارش آرا در 40 هزار و 530 شعبه به پایان رسیده و 26 میلیون و 470 هزار و 760 رأی شمارش شده است.

 از 207 حوزه انتخابیه تاکنون کار 145 حوزه نهایی شده و به پایان رسیده است که از این 145 حوزه 135 داوطلب به مجلس راه پیدا کردند و 10 حوزه به مرحله دوم کشیده شده است.

 از 46 هزار و 924 شعبه اخذ رأی در کشور کار شمارش آرا در 40 هزار و 530 شعبه به پایان رسیده و 26 میلیون و 470 هزار و 760 رأی شمارش شده است

 درصد مشارکت در حوزه تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات حدود 48 درصد بوده و در سطح شهرستان های استان تهران 56.73 درصد بوده که میانگین در کل استان تهران 52 درصد مشارکت مردم است.

  در استان کهگیلویه و بویراحمد 88 درصد واجدین شرایط برای رای گیری شرکت کردند




[ یک شنبه 14 اسفند 1390  ] [ 10:34 AM ] [ ابوالحسن عسکری ]
نظرات 0

چرا هر رای ما، امنیت ملی کشور را بیشتر تضمین می کند؟

 

انتخابات به آستانه روز دوازدهم اسفند رسیده ایم. روزی که شاید بسیاری از ما درباره آن در این ایام اندیشیده ایم، حرف زده ایم، فکر کرده ایم و به رای دادن، رای ندادن و نحوه انتخاب خود و نامزدهای احتمالی فکر کرده ایم. هر کدام از ما درباره این که آیا در انتخابات شرکت می کنیم و یا نه و هم چنین ملاک های ما برای رای دادن فکر کرده ایم .

 

اما به نظر می رسد انتخابات در مقطع فعلی از دو جهت برای کشور ما مهم است:

اولین دلیل که شاید بدیهی ترین دلیل مشارکت مردم در نظام های مردمسالار است، حق انتخاب مردم می باشد. در واقع اصل نظام های دموکراتیک بر حق رای مردم و مشارکت سیاسی آنها استوار شده است. لذا در نظام مردم سالاری دینی که بر پایه دو اصل جمهوریت و اسلامیت استوار شده ، مجلس به عنوان مردمی ترین نهاد حکومت، تجلی اراده ملت در قانون گذاری و نظارت بر عملکرد دولت است. مشارکت سیاسی ما در واقع پشتوانه این امر است که افرادی به مجلس راه می یابند که از پشتبانی عموم مردم برخوردارند.

آن چیزی که هماره به عنوان سلاح پیش گیرنده در مقابل تهاجم و خصومت دشمن بوده است، نه بمب هسته ای که حمایتهای مردمی بوده است

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 14 اسفند 1390  ] [ 10:30 AM ] [ ابوالحسن عسکری ]
نظرات 0

مردم در انتخابات مشارکتی بالای 65 درصد داشتند. میزان مشارکتی عالی در سطح جهان، حالا وظیفه مسوولین و نمایندگان چیست؟

انتخابات-رای گیریروز انتخابات نگاه تمام تحلیلگران مسائل ایران به سوی فضای انتخاباتی پارلمان نهم ایران بود. رسانه های غربی نیز آماده بودند در راستای سناریوی جنگ روانی که به شدت از سوی آنان در چند ماهه گذشته دنبال می شود و زمینه تحریمها و حتی برخورد نظامی را نیز فراهم آورد ، هر گونه مساله ای را درشت نمایی کنند. اما ملت ایران که به حق همواره در بزنگاههای تاریخی و سرنوشت ساز بصیرانه و با قدرت عمل می کند، ضمن درک شرایط خطیر منطقه ای و ملی، وارد عرصه شد و با حضور تاریخی خود یکی از رکوردهای خوب مشارکت سیاسی در سرنوشت خود را برجای گذاشت. بنا بر آخرین اخبار و گزارش ها در سطح کشور با توجه به میزان مصرف تعرفه ها میزان مشارکت مردمی از 65 درصد نیز فراتر رفته است. این میزان مشارکت سیاسی در مقایسه با دوره های انتخاباتی پیشین بسیار امید بخش است. با این مشارکت و حد نصاب خوب که اگر با مشارکت 37.8 درصدی آمریکایی ها درآخرین انتخابات کنگره در سال 2010 مقایسه شود، متوجه می شویم مردم ما آگاهانه و فعال به نظام سیاسی خود اعتماد داشته و خواسته های خود را در چارچوب مردم سالاری دینی پیگیری می کند.

مردم ما نشان داده اند که علیرغم برخی مشکلات اقتصادی و نابسامانی ها و هم چنین وجود برخی انتقادات با بصیرت،درک شرایط خطیر کنونی وظیفه خود را برای استفاده از حق خود تشخیص داده و کوشیده اند با رای خود نشان دهند که هم چنان به سازوکارهای قانون اساسی و نظام علاقه مند هستند

 

 

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 14 اسفند 1390  ] [ 9:51 AM ] [ ابوالحسن عسکری ]
نظرات 0

آنها كه وارد مجلس نشدند

نماينده اصلاح طلب مجلس شوراي اسلامي در حوزه انتخابيه سمنان راي نياورد و به جاي او عليرضا خسروي كانديداي جبهه متحد اصولگرايان در مجلس نهم خواهد بود.در يك اتفاق ديگر خانم پروين احمدي نژاد هم در حوزه انتخابيه گرمسار نتوانست وارد مجلس نهم شود.

مصطفي كواكبيان دبير كل حزب مردم سالاري در رقابت روز گذشته با اختلاف 4 هزار راي از رقيب خود شكست خورد و از راهيابي به مجلس نهم بازماند.

در شهر سمنان علیرضا خسروی با 23000 رأی نفر اول و مصطفی کواکبیان با 19000 رأی نفر دوم شد.

پروین احمدی نژاد در زادگاهش رای نیاورد

پروین احمدی نژاد خواهر رئيس جمهور كه اكنون نمانده شوراي شهر تهران است و نامزد نمایندگی مجلس در حوزه انتخابیه گرمسار هم شده بود از راهیابی به مجلس بازماند.

در حوزه انتخابيه گرمسار غلامرضا کاتب با 16228 رأی نفر اول و پروین احمدی نژاد با 15500 رأی نفر دوم شد.دکتر غلامرضا کاتب کاندیدای اصولگرایان است.

ناطق نوري هم جا ماند

اما در حوزه انتخابيه نور و محمود آباد هم اتفاقي افتاد كه تصورش نمي‌رفت،احمد ناطق نوري پس از نزديك به 30 سال حضور در مجلس شوراي اسلامي،روز گذشته جاي خود را به رقيب جبهه متحد اصولگرايان داد.

عبدالوحید فیاضی کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان توانست در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی با کسب اکثریت آراء به عنوان نماینده مردم نور و محمودآباد راهی خانه ملت شود.

در حوزه انتخابیه آمل، عزت الله یوسفیان ملا برای بار سوم نماينده مجلس شد.

قاسم احمدی لاشکی از حوزه انتخابیه نوشهر و چالوس و عبدالوحید فیاضی از حوزه انتخابیه نور و محمودآباد به عنوان نامزدهای مجلس نهم به بهارستان راه یافتند.

مقداد نجف نژاد نیز برای بار دیگر در حوزه انتخابیه بابلسر و فریدونکنار توانست کرسی بهارستان را به دست آورد.




[ یک شنبه 14 اسفند 1390  ] [ 9:01 AM ] [ ابوالحسن عسکری ]
نظرات 0

در گفت‌و‌گو با فارس عنوان شد

حضور زنان در انتخابات مشارکت حداکثري خانواده‌ها را به همراه دارد

رئيس بسيج جامعه زنان با اشاره به اينکه حضور پر‌رنگ زنان در انتخابات حضور حداکثري خانواده‌ها را به همراه دارد،‌گفت: زنان و خانواده با حضور پررنگ در انتخابات مجلس پاسخ محکمي به عاملان شهادت شهيدان علمي بخصوص شهيد "احمدي روشن"خواهند داد.

خبرگزاري فارس: حضور زنان در انتخابات مشارکت حداکثري خانواده‌ها را به همراه دارد

 

مينو اصلاني اظهار‌داشت: زنان انقلابي ايران در انتخابات پيش‌رو با حضور خود و خانواده‌هايشان در پاي صندوق‌هاي راي نشان خواهند داد چگونه يکبار ديگر اهداف پليد دشمن را به زمين مي‌زنند.
وي بيان کرد: زنان و خانواده با حضور پررنگ در انتخابات مجلس پاسخ محکمي به عاملان شهادت شهيدان علمي بخصوص شهيد "احمدي روشن"خواهند داد.
رئيس بسيج جامعه زنان با تأکيد به توانمندي زنان در برانگيختن جامعه گفت: امام خميني (ره) فرمودند «بسيج يک زن بسيج خانوادهاست» اگر زن در ‌حادث شدن موضوعي حضور داشته باشد، الزاماً خانواده هم شرکت خواهد داشت پس حضور با نشاط بانوان حضور حداکثري جامعه را به همراه دارد.
 
اصلاني جهاد امروز زنان را جهاد اکبر خواند و افزود: بانوان مسلمان ايران در جهاد اکبر ضمن توجه به بحث‌هاي خودسازي و تقوا بايد به مسائل علمي هم توجه ويژه کنند و در صحنه‌هاي علمي حضوري مؤثر داشته باشند.
وي زنده نگه‌داشتن ياد شهدا و ارائه الگويي از زنان شهيده را از مؤثرترين راه‌کارهاي فرهنگي مقابله با فرهنگ وارداتي غرب دانست و گفت: خدمت به خانواده شهدا، ‌ارتباط چهره به چهره با آنها يکي از بهترين راه‌هاي انتقال پيام و ارزش‌هاي شهيد و شهادت است همچنين ديدار با خانواده شهدا بازخواني سينه به سينه لحظه لحظه‌هايي است که آنها با شهدا داشته‌اند که بايد از آن استفاده کنيم.



[ چهارشنبه 10 اسفند 1390  ] [ 10:07 AM ] [ ابوالحسن عسکری ]
نظرات 0

پيام‌ انتخابات ايران در گفت‌وگوي فارس با صفارهرندي

انتخابات 12 اسفند معناکننده ميزان وفاداري مردم به نظام است

خبرگزاري فارس: مشاور فرهنگي فرمانده کل سپاه با بيان اينکه انتخابات مجلس نهم براي دوستان و دشمنان انقلاب اسلامي حاوي پيام‌هاي مختلفي است، گفت: اين انتخابات معناکننده ميزان وفاداري مردم به نظام است.

 

 

حسين صفارهرندي مشاور فرهنگي فرمانده کل سپاه پاسداران در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس با بيان اينکه در قبال انتخابات 12 اسفند، پرسش‌هايي در ذهن دوستان و دشمنان انقلاب اسلامي ايران مطرح است، گفت: سؤال اصلي اين است که پس از حوادث سال 88، آيا در ميزان دلبستگي مردم به نظام حاکم و انقلابي که طي 33 سال گذشته براي آن زحمت کشيده‌اند تغييري حاصل شده است يا نه؟
وي افزود: به هر ميزاني که مردم در انتخابات مشارکت گسترده‌تري داشته باشند، دوستان و دشمنان مي‌توانند نتيجه بگيرند که آيا در دلبستگي مردم به نظام تفاوت معناداري ايجاد شده و يا اينکه دلبستگي‌ها بيشتر هم شده است.


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 10 اسفند 1390  ] [ 10:04 AM ] [ ابوالحسن عسکری ]
نظرات 0

مردم ايران اسلامي در روز 12 اسفند با شركت در انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي بار ديگر نقشه هاي پليد دشمنان را خنثي و اعلام مي كنند كه فشارها و كارشكني هاي استكبار جهاني و اياديش خللي در اراده و حركت رو به جلوي اين ملت ايجاد نخواهدکرد.

 پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي در شكل گيري نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران نشأت گرفته از حضور مستمر، رأي و نظر ملت بزرگي است كه اتكايشان به دين مبين اسلام و رهبري ولايت فقيه بود.
 اين نظام مقدس در طول حيات پربركتش بطور متوسط هر سال با برگزاري يك انتخابات به جهانيان نشان داده كه به نقش مردم و مشاركت آنان در عرصه هاي مختلف تصميم گيري تأكيد وافري دارد و بر اساس قانون اساسي بر آن پايبند است و اين مساله براي مردم ايران اسلامي شأن و منزلت ممتازي در جهان ايجاد كرده است.
 انتخابات عرصه اي است كه تمام نگاه دنيا به ويژه چشمان نفرت انگيز بدخواهان و دشمنان به آن دوخته شده تا مشاهده كنند مردم پس از صدور قطعنامه هاي مختلف، تحريم هاي بي اساس و تهديدات يك جانبه حضورشان در انتخابات چگونه است دشمنان اين ملت به سركردگي آمريكاي غارتگر و صهيونيسم جنايتكار در اين روزها با تمام توان و نيروي خود و استفاده از تبليغات مسموم و توطئه هاي گوناگون بدنبال ايجاد يأس و نااميدي بين مردم براي حضور نيافتن در انتخابات و جلوگيري از رشد و پيشرفت و دستيابي كشورمان در عرصه هاي علمي و تكنولوژي بويژه انرژي صلح آميز هسته اي است.
حقير سوپا تقصير از آحاد ملت درخواست مي نمايم  با توجه به حساسيت و اهميت اين دوره از انتخابات و جايگاه و منزلت والاي مجلس با حضور گسترده و همه جانبه خود در پاي صندوق هاي رأي مانند حضور در راهپيمايي دشمن شكن 22 بهمن، ضمن تجديد ميثاق با آرمانهاي والاي شهيدان گرانقدر و امام شهيدان ، به نداي ولي امر مسلمين جهان لبيك گفته و با برگهاي رأي كه به صندوق مي اندازند موجب افزايش هرچه بيشتر عظمت ، عزت و اقتدار نظام مقدس جمهوري اسلامي در جهان باشند.



[ چهارشنبه 10 اسفند 1390  ] [ 10:01 AM ] [ ابوالحسن عسکری ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By R A S E K H O O N :.

تعداد کل صفحات : 13 ::      1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   >  

درباره وبلاگ

انتخابات در ايران مصونيت بخش به نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران است .حضرت آيت الله خامنه اي(مدظله العالي)
آرشيو مطالب
آمار سایت
کل بازدید : 32604 نفر
كل مطالب : 123 عدد
کل نظرات : 3 عدد
تاریخ ایجاد وبلاگ : پنج شنبه 27 بهمن 1390 
آخرین بروز رسانی : پنج شنبه 18 اسفند 1390